Vilken tur!

Godmogon!

Vilken tur att jag hade så kul igår för idag är det f...n ingen bra dag! Min rygg, som inte är en rolig historia, har bestämt sig för att lägga av. Med en svag disk på ena sidan har jag fått väldigt bra gymnastik som jag måste göra för att inte hamna i det läge jag är nu. Den har jag gjort så noga på sista tiden. (korsar fingrar bakom ryggen!) Nu är det inte så illa att jag går som en stelopererad bärfis (en skalbagge med roligt namn) men ont som bara den har jag. Så nu måste jag göra gymnastiken som gör förbannat ont istället för den förebyggande som inte är smärtsam alls. Att man aldrig lär sig.

Över till något helt annat. Gårdagens prova-på-spår träning var hur mysig som helst. Fyra stycken hundar fick bränna hjärnceller så det rök om det. En liten, liten tjej med rykte om sig att inte vara någon spårare visade sig vara ett riktigt proffs och hon var obeskrivligt stolt när hon kom bärande på sin rådjursklöv som var var större än henne själv. 

I det underbara vädret var det inga problem att slå sig ner i skogen medan man lät hundarna vila mellan spåren som legat sedan dagen innan och visade sig vara perfekta att jobba i. Trötta, trötta hundar.

Vi hade en väldigt mysig eftermiddag och jag blir lika varm inombords varje gång vi dukar fram fikan i köket efteråt och det aldrig, aldrig är några problem med att få folk att prata med varandra. Det pladdrades hejvilt och var hur mysigt som helst. Det här kommer jag nog att göra om. Problemet är bara att jag inte vill ta till lördagar för då får jag ingen helg alls utan jobb och det blir så konstigt då. Även om jag älskar det jag gör så behöver jag nog en och annan helt ledig dag lite då och då. Snälla, meddela mig om du hittar en helgdag till någonstans.

Kvällen bjöd på middag hos dottern och svärsonen för att fira den äldsta av mina fina, fina ungar. Härligt sällskap, god mat (saknade jag köttet? Ja) :) mycket snack och kramar. Saknade som vanligt sonen och svärdottern i Schweiz men annars var alla som är viktigast i livet för mig där. Hundarna inkluderade.

Idag ska jag försöka ta mig igenom en arbetsdag utan att gnälla över min onda rygg. Det ska nog gå bra. Så farligt är det inte...ännu men det lär bli om jag inte kör igång min gympa. Armar uppåt sträck Heja Heja.

Ha en underbar dag!

Kram

20 okt 2013

Comments powered by Disqus