Vilken kväll!

Godmorgon!

 

Vilken kväll det var igår! Vädret var perfekt. Nästan lite för varmt för hundträning men så skönt för människorna. Men det var inte det som gjorde att kvällen var super!

Började med en fullbokad inkallning/koppel/kontaktkurs med de härligaste tänkbara deltagare! Timmen flög iväg och kommentaren från en av deltagarna som sa att "vi längtar redan till nästa vecka!" instämde jag i mer än gärna. Jag vet egentligen inte vad det var som gjorde att jag hade extra roligt. Möjligen att gruppen endast bestod av människor som kommit på kurs av den rätta anledningen: att jobba och verkligen lära sig något. Hundarna var så duktiga redan på första lektionen så det här kan bli hur bra som helst. Helt underbart!

Att sedan starta en liten aktiveringskurs efter det med enbart gamla kära kunder gör ju inte saken sämre. Personer som man kunde ge en stor, stor kram när dom kom in genom grinden för att jag var så jäkla glad över att återse dem igen och dom mig verkade det som. Fyra hundar som redan nu är duktiga och kommer att lära sig alla möjliga "onödiga" och roliga grejor. Så kul vi hade. Timmen gick även här alldeles för fort.

Det här verkar bli en riktigt trevlig omgång. Jag har sagt det förr och jag frågar igen: får man ha så här roligt när man jobbar? Doris sköter sig perfekt när hon inte dödar duvor. Idag ska hon dock få vara hemma och vila sig. Det blir lite väl mycket jobb om hon ska jobba fem dagar i veckan. Jag har bara roligt när jag jobbar och det har nog hon också i och för sig men det skadar inte med en dag på soffan för hennes del. Jag har lagt ut kuddarna i hammocken Doris. Det är bara att hoppa upp!

 

Ha en underbar dag!

Kram

 

21 maj 2014

Comments powered by Disqus