Viktig dag!

Idag blir det ett väldigt kort blogginlägg. Dagen är mer inbokad än jag egentligen är bekväm med men den ska avslutas med ett besök hos sonen, sambo och goa barnbarn så det blir så bra så.

Rösta! Trots att jag tar mitt jobb på största allvar så är det inte det viktigaste jag har att göra idag. Rösta är viktigare. Oavsett vad du ska rösta på så gör det. Använd dig av din demokratiska rättighet och hjälp till att bestämma vilka som ska bestämma de kommande fyra åren. Om du inte gör det så håll snattran sen om allt som har med styrandet av vårt land! Då har du förverkat din rätt att säga något överhuvudtaget.

Jag ska inte gå in på åt vilket håll mina åsikter går. Det håller jag för mig själv. Jo, jag kan säga så mycket som att vissa partier skrämmer mig mer än andra.

14 sep 2014