Varsamt!

Godmorgon!

Bildresultat för 70-talet

 

Nu börjas det. Den varsamma renoveringen av det 70-talshus vi bor i sen ett år tillbaka. Hela tiden har det varit vår mening att inte ändra så mycket. Jag kan tänka mig att många kommer att lyfta på ögonbrynen när dom ser att vi inte slänger ut köksinredningen för att sätta in en modern inredning med utdragbara lådor istället för de skåp som suttit där sedan huset var nytt 1971. Så tänker inte vi.

Nu är köksrenoveringen inledd med att skåpluckor och lådor är lämnade till målning och en härlig vintagetapet är inköpt som ska pryda väggarna. Bänkskivor är utsedda och kakel bestämt. Vi tänker behålla handtagen på skåpen som fullständigt skriker sjuttiotal.

Tapet Dandelion Clocks Chaffinch från Sanderson

Så nu har vi börjat den renovering som jag inte helt och hållet sett fram emot. Är inte precis vän av röra och det är oundvikligt när man sätter igång. Det får hellre ta längre tid och göras med så lite stök som möjligt än att vi skyndar och lever i kaos. Sån är jag. Jag avskyr stök och röra!

 

Efter köket är det badrummets tur och det blir förmodligen inte mindre stök då. Jag är dock säker på att det blir så fint så när det är färdigt. Jag är ju begåvad med en väldigt händig man som har en fru som mest är i vägen och har åsikter som skiftar lite då och då. Jag låter dock lika säker varje gång jag ändra mig. Kan inte vara lätt för min stackars man. Han är dock härdad och van.

Idag är jag hur säker som helst hur jag vill att "mitt" kök ska se ut när det är färdigt. Hoppas att det håller i sig även när det är färdigt. När det nu blir. Vi tar det lugnt.

Ha en underbar dag!

Kram

4 mar 2015

Comments powered by Disqus