Varning för galen kvinna!

Godmorgon!

Bildresultat för galen kvinna

Det är väl lika bra att varna direkt på morgonen så Malmö city kan mobilisera för att ta emot en kvinna som måste, jag upprepar, måste hitta finkläder att köpa inför ett evenemang i mars där jag måste vara finklädd.

Det här är alltid lika illa. Klassiskt! Det som ser bra ut på hängaren gör inte det i provrummet. Hur mycket jag än krumbunktar mig därinne är bilden i spegeln aldrig den jag hade på näthinnan innan jag drog på kläderna.

Jag är inte ute efter att se ut som en fotomodell. Jag är inte ens säker på att jag skulle vilja det. Jag bryr mig nog inte tillräckligt men jag vill å andra sidan inte se ut hur som helst där bland alla som haft ett bättre öga för vad dom klär i än jag.

Jag tänker inte trycka in fläsket i något guldlaméfodral. Så fint är det inte. Ingen klänning överhuvudtaget. Jag har inte haft en klänning på mig sen.....ja, the big bang eller något. Byxdress alltså. Det här kanske inte blir så svårt i alla fall. Jag menar vem kan misslyckas med att köpa en svart byxdress?? Jag!!

Inte får jag ta med mig hunden heller. Jag menar då hade allting löst sig. Har man en hund vid sin sida är det ingen som förväntar sig varken långklänning eller byxdress. Då är det ingen som höjer på ögonbrynen om man glider in i Haglöfs byxor och Fjällrävenjacka. Fullständigt naturligt.

Önska mig lycka till. Eller rättare sagt skänk en medlidsam tanke åt min stackars man som är tvungen att följa med mig idag. Jag får trösta honom med en god middag ikväll. Det kommer han att vara värd för tålamodet han måste frambringa idag.

Ha en underbar dag!

Kram

28 feb 2015

Comments powered by Disqus