Värmeslöa hundar eller?

Godmorgon!

Precis som de flesta som har semester så försöker jag undvika det jag håller på med hela året för övrigt nämligen att vara alltför hundnördig. Jag lyckas mer eller mindre faktiskt. Det känns som om mina hundar, framför allt Doris, njuter lite av detta. Antingen det eller så beror det på att det är varmt som jag kan tänka mig det är helvetet och ingen orkar lyfta ens en tass varken på dagen eller kvällen känns det som.

Däremot har Doris inget emot promenader oavsett hur varmt det är. Då känns det som om jag måste sätta gränserna för hur mycket hon ska orka vara igång. Denna fantastiska hund. Medan Selma knappt orkar ett varv runt kvarteret i värmen studsar Doris igång rejält så fort vi tar fram selen och kopplet.

Trots detta så är hundarna väldigt slöa nu. Det passar mig alldeles utmärkt. Då behöver jag inte få dåligt samvete för att lämna dem i husses vård och åka till Ullared som jag gjorde igår. Jo då så att. Bara så där. Det var inte ens planerat. När jag upptäckte att jag har flera mil kortare väg nu när jag bor i Malmö var det ingen tvekan. Hela tre mil kortare. Bara 20 mil lite drygt. Ingenting för en Ullaredsentusiast. Icke alls. Mannen skakade lite på huvudet åt hustrun och önskade mig lycklig resa.

Mycket folk? Yes. Trångt? Icke. Fick jag parkera på det sämsta stället nämligen högst upp i backen så det blir ett helvete att dra vagnen dit? Yes. Hittade jag en massa bra saker för en billig peng? Absolut. Hade jag jättekul där i min "ensamhet"? Kan du tro! Kom jag ihåg att ta på mig bekväma skor denna gången? Oh, ja! Dagens bästa köp: ett par "haremsjeans" som jag tror jag kommer att bo i! Dagens sämsta köp: En byxklänning som jag fick ha mannens hjälp att komma ur när jag provade den här hemma!

Ha en underbar dag!

Kram

22 jul 2014

Comments powered by Disqus