Vardag igen.

Godmorgon!

Tja, varför inte börja veckan med att provocera lite. Själv är man ju ledig lite till. Jag, i motsats till många andra kan jag tänka mig, vll faktiskt ha vardag igen. Nu är jag trött på tomtar och julgranar. Nu åker det ut. Nu ser vi framåt. Vi får väl se hur det går när jag ska kela hundar, träna, hälsa på mor, göra planeringar OCH städa ut julen på en och samma gång. Va? Va sa du? Behöver jag inte göra allt på en och samma dag? Nä, men då så! 

Hur blev det nu i julledigheten? Blev det en massa tid över till den fyrbenta vännen? Förmodligen inte. Åtminstone i det här huset har tiden gått fortare än blixten och hundarna har tyvärr fått ta ett litet steg tillbaka. Å andra sidan sett så kommer den här veckan med vår hotellgäst Harry mastiff i huset helt och hållet gå åt till hundbestyr. Hur mycket träning det blir återstår att se. Mesta tiden går åt till att se till att dom inte möts i dörrhålen. :)

Om man skulle provocera lite till. Känner lite horn växa ut i pannan idag. Jag vill ha lite snö och framför allt minusgrader. Jag är så trött på att spola hundar varje gång dom varit ute. Tolv tassar som ska torkas stup i kvarten. Sen att matte är blödig och öppnar så fort någon bara tittar på terassdörren är ju inte deras fel. 

Minsann om jag inte kände energin komma krypande nu. Bäst att fånga den med detsamma. Nu åker julen ut!

Ha en underbar dag!

Kram

7 jan 2014

Comments powered by Disqus