Uttråkad!

Godmorggon!

På bordet ligger två korsordtidningar och hånler åt mig. På golvet ligger en löptik som bestämt sig för att inte göra någonting överhuvudtaget. Mannen är på resande fot. Jag mår inte som jag förtjänar: toppen. Vi går inte in på detaljer. Jag har tröttnat totalt på att se filmer på tv:n. Likaså att gå långrundor med motvilliga hundar. Nja, Doris är väl kanske inte ovillig. Det är nog jag som inte riktigt orkar på grund av hälsotillståndet. (Selma släpar jag med mig på de korta turerna. Lilla gumman.) Med andra ord. Jag har så tråkigt så det finns inte. Kill me! Kill me now!

Eller låt mig få gå och jobba! Efter helgen är det dags. Jag säger absolut inget om det. Jag är sugen till tusen. Allting är klart. Det är bara att sätta igång. Eller egentligen har jag packa bilen kvar men det är gjort på ett ögonblick så det räknas inte. Jag är innerligt trött på det här nu. Även om jag som sagt inte mår riktigt bra så vill jag i alla fall komma igång nu.

 

Nu ska jag fortsätta tycka väldigt synd om mig själv och vältra mig i självömkan. Städa huset och göra andra saker som egentligen inte behövs. Vara sjuk och gnälla. Ingen hör mig och det är bra. Hundarna har fällt ner öronlapparna för att slippa lyssna.

Ha en underbar dag!

Kram

 

15 aug 2014

Comments powered by Disqus