Upptagna dagar.

Godmorgon!

Gäsp! Man tycker att när man har så mycket för sig på dagtid borde man sova som en klubbad oxe på nätterna men det hänger tydligen inte ihop riktigt. Jag har nu kastat stora delar av vårt bohag och det känns som om den förestående flytten, som fortfarande inte har någon synlig datum, skulle kunna bli en ganska behaglig sak. Vi kommer inte att flytta något onödigt i alla fall. Jisses, vad jag har kapat på det som ligger i skåp och lådor och då har vi inte ens börjat med vinden, förråd och verkstad. Som sagt, jag borde sova gott om nätterna.

På trappan ligger Selma och kollar så att jag inte slänger något viktigt av hennes tillhörigheter. Doris har inlett en protest i form av "har du inte tid med mig så har jag inte tid med dig!" och går och letar mullvadar på ängen istället. Emellanåt kommer hon och kollar runt hörnet om jag kommit på bättre tankar och är redo för lite viktigare saker såsom lek och långrunda. Jag njuter till fullo av det faktum att jag kan ha henne gående lös här hemma utan att hon ger sig iväg på egna äventyr. Min lilla toka har landat och vi har fått lön för arbetet som upptagit så mycket av vår tid det senaste året.

Mina läsare får ursäkta att bloggen inte handlar så mycket om hundträning och hundtankar denna veckan. Jag är fullt upptagen med så otroligt mycket annat. Att hundarna får gå och skrota lite mår dom bara bra av. En vacker dag kommer vi att vakna på morgonen och säga: "vad ska vi göra idag då?" Det behöver vi inte just nu. Det är givet.

Ha en underbar dag!

Kram

20 feb 2014

Comments powered by Disqus