Upptagen helg.

Godmorgon!

Sen vi flyttade till stan har vårt sociala engamenang utanför hundvärlden ökat med många procent. Jag vet inte om jag är så nöjd med det egentligen. Jag vill ju gärna att det ska stå hund- före det mesta vi gör. Trots detta så måste jag motvilligt medge att det är ganska roligt att vara lite närmare möjligheterna att göra saker som gör att man slipar av en liten, liten bit av nörden i mig.

Denna helgen mixar vi hund med icke-hundrelaterade saker och håller oss upptagna till tusen hela helgen. Det måste jag göra. Jag vill inte tänka på vad som komma skall. Selma ska få en dag i skogen på söndag med goda vänner som jag vet att jag kan gråta ut hos om jag behöver det. Hon ska få lunka i sin takt lös i skogen och lukta på hösten. Tid är bokad. Jag kommer inte att tala om vilken dag för min stackars man klarar inte av att veta det. Den här helgen kommer vi försöka att inte tänka på det.

Vi ska åka till Köpenhamn på lördagen. Till en saluhall full av mat. Där ska vi gå och botanisera tillsammans med dotter med man. Köpa goda ingredienser. Sen åker vi hem och lagar mat som vi äter tillsammans. Mysdag.

Ikväll kommer son med familj hem och äter mat. Vi håller oss upptagna som sagt.

Ha en underbar dag!

Kram

14 nov 2014

Comments powered by Disqus