Regn och dimma.

Godmorgon!

Det var inte lätt att hitta skogen idag. Hundarna och jag fick ta med kompassen. Dimman låg tät över ängen och vi trevade oss fram i den lite kyliga morgonen. Som om naturen lite låg i viloläge för vad som komma skall. Väldigt mysigt. 

En upprepning av gårdagens väder behöver vi inte idag. Inga regnskurar tack! Vi hade bestämt oss för att ta en tur med motorcykeln och likt Pippi Långstrump som vattnade blommor i regnet gav vi oss iväg med regnkläder och pressenning i packväskorna. Har man bestämt sig så har man. Vi kryssade fram på skånska landsvägar skickligt undvikande regnet. Svarta moln betydde byt håll. Det blev en något snurrig runda där vi inte alls hamnade där vi hade tänkt med torra var vi när vi kom hem efter en skön tur.

Hemma hade frun i huset bestämt sig för att det skulle grillas till middag. Regnet kom alldeles lagom till att det var dags. Inga problem så länge det finns paraply! Har man bestämt sig så har man.

Idag står det som vanligt jobb på schemat. Två kurser. Precis som vanligt. Hundspråkskursen fullbokad och jag räknar med att det ska bli lika trevligt som vanligt oavsett väder. Det finns ju kläder för alla väder som det heter. Förra söndagen var vi blöta in på bara skinnet så det kan i vilket fall inte blir värre än det.

Ha en underbar dag!

Kram

2 jun 2013

Comments powered by Disqus