Typisk summering.

Godmorgon!

Nej, alla som följer min blogg för att läsa om hundar och hundträning det blir inget sådant inlägg idag heller. Den här julledigheten har handlat om allt utom hundträning men håll ut. Snart är jag tillbaka i normala gänger igen. Snart!

Idag sitter jag med ett ryggskott som heter duga. Alla ställningar gör ont utom när jag sitter rakt upp och ner på en trästol. Mycket konstigt då det brukar vara sitta som är värst. Det känns heller inte som ett vanligt ryggskott mer som en otrolig "trötthet" i ryggen som är outhärdlig när jag rör mig. Det kändes lite redan för några dagar sedan och har nu escalerat till gränsen för vad jag klarar av så min sista dag på 2013 blir sittande på en stol fylld med Voltaren.

På något sätt känns det typiskt att året 2013 slutar i smärta. På det personliga planet har året inte varit det bästa i historien så att sitta här med ont i ryggen känns ungefär som "tja, inte konstigt alls".

Eftersom det inte är så roligt att fokusera på varken ryggont eller andra tråkigheter övergår jag raskt till att summera mitt arbetsår istället. Ett enda ord behövs: fantastiskt! Förutom den lilla olyckan i form av ett hundbett, som resulterade i en gipsad hand, har det bara varit solsken på min hundskolehimmel. Det har varit så roligt och lärorikt. Ja, när den tiden kommer då jag tycker att jag lärt mig allt då är det dags att lägga hundskolan på hyllan. Jag kan lugnt säga att det inte är dags ännu. Jag är lika ivrig att lära mig som jag var när jag höll min första hundkurs. Det är lika roligt fortfarande och jag längtar till vecka 3 när det sätter igång igen.

Så om jag ska summera året så får arbetsåret gärna upprepa sig. Det välkomnar jag. På det personliga planet är det väldigt spännande saker på gång som jag inte vill avslöja ännu. Det finns all anledning att tro att det kan bli ett händelserikt och spännande år. Vi får väl se.

Jag avslutar detta året med en nyårsafton där jag hoppas att det inte är fest på bygdegårdens så jag slipper sitta i badrummet med min stackars Selma när raketerna yr omkring. Ett avslut där voltaren blir min närmaste vän. Tyvärr. Men även ett avslut där jag flyttat in min lilla mor på det boende jag hoppas hon ska få stanna på livet ut. Ett boende som verkar vara över förväntan. Hennes leende när hon kände igen sina grejor som vi möblerat fint till henne är en av årets höjdpunkter. Nu hoppas jag att det ska lugna ner sig på den punkten så jag kan fokusera på allt det spännande som är på gång. 2014 kan bli ett fantastiskt år. Nej, det SKA bli ett fantastiskt år!

Ha en riktigt trevlig nyårsafton. Var rädda om er och lägg pengarna på god mat och dryck istället för raketer som skrämmer livet av tama och vilda djur.

Kram

 

31 dec 2013

Comments powered by Disqus