Tur man gillar det.....då är det tur!

Godmorgon!

Varför inte börja med en sommarbild idag.

Ja, idag är det tur man gillar sitt jobb. Vaknar med förkylning och huvudvärk och ute regnar mina fem fina spår bort. Nej, det gör dom väl inte men det kunde väl för sjutton låtit bli att regna hela natten precis till idag. Nu kommer det att vara sunkigt och hur tråkigt som helst. Då är det tur att gruppen som ska komma hit idag och prova på både spår och sök är en samling människor som har förmågan att skratta oavsett och låta solen skina inom oss istället. Jag erkänner att jag inte känner mig så kul just nu men det kommer att ändra sig innan det är dags.

Innan dess ska det tränas inkallning i Korsholm. Samma här. En grupp som jobbar som tusan oavsett väder. Som inte en enda gång klagat eller gnällt över att det regnar eller blåser. Träna inkallning är dessutom det roligaste som finns. Här gäller det att ha kul med hunden och då kan man inte gå omkring och se ut som de gråa molnen som finns på himlen idag.

Så med detta i tankarna börjar jag denna söndag som ser så tråkig ut när jag tittar ut genom fönstret och som kommer att bli så bra så. Som vanligt.

Ha en underbar dag!

Kram

10 nov 2013

Comments powered by Disqus