Tuff natt.

Godmorgon!

Eftersom min stackars hund inte kom till ro förrän kl fyra i morse så blev det sen uppstigning idag. Doris har ont. Riktigt ont men såret ser ändå lite bättre ut idag. Det stinker inte riktigt lika illa men smärtan har tydligen inte lagt sig alls. Hon har suttit upp hela natten och flåsat och till och med pipigt. Doris gnäller aldrig! Aldrig! alltså har hon riktigt ont.

Bilden är tagen innan veterinären rensat ut och öppnat upp och hålet är betydligt större nu och skadan större innanför precis som det brukar vara vid bitskador. Vi har det jobbigt Doris och jag. Jag mår alltid så himla dåligt när någon av mina hundar är sjuka eller skadade. En riktig hönsmamma är jag. Så i natt har jag suttit och försökt lugna henne för att hon skulle bli lite lugnare och somna. Inte lätt när man har ont. Till slut lyckades jag dock kela ner henne i kudden och sen sov hon ända till kl åtta.

En liten promenad i skogen med husse och sen får hon väl vila igen. Det är inte lätt att se denna, i vanliga fall, livliga hund gå omkring och deppa och sitta och bara stirra rakt fram. Jag lider så med henne. Om hon piggnar till lite under dagen ska hon få följa med och gå en runda med miljö/lydnad ikväll. Så får hon något annat att tänka på. Om hon orkar. Vi får se. Vi tar en timme i taget jag och Doris.

Ha en underbar dag!

Kram

1 maj 2013

Comments powered by Disqus