Trötta hundar.

Hundarna gäspar, vänder sig om och somnar om. Det var en dag full av aktivitet igår.

Vi började med en gemensam promenad. Inget konstigt med det. Det är bara det att Gina är ett långsamtgående fordon enligt Doris som håller på att ramla för att det går så sakta. Det är ansträngande till tusen för en hund som är van vid att tillryggalägga många mil i snabb takt tillsammans med husse. Jobbigt! För liten Gina är alla intrycken väldigt tröttande.

Efter detta fick hundarna träna på att vara ensam en liten stund medan vi tvåbenta tog en liten stund för oss själva på Emporia. Det är verkligen inga problem alls att lämna dom tillsammans numera. Dom ser ganska nyvakna ut när vi kommer hem igen. Skönt. Både för dom och oss.

Ingen rast. Ingen ro. Matte var sugen på att andas lite frisk luft så in med de lurviga i bilen och iväg till Revingehed där man kan gräva som en liten tok om man är en lagotto. Jisses, vad denna hund kan gräva. Värre än en grävmaskin på ackord! En lycklig och skitig italienska grävde som om det inte fanns någon morgondag Det stänkte grus och sand omkring henne. Underbart!

In i bilen och hem igen där sonen med sambo och dotter väntade. Alla vet att det är inte mycket lugn och ro när ett barn på 1 och 1/2 år är inblandat. Full rulle på både barn och hund hela kvällen.

Ett valpfnatt och några rusningar runt trädgården senare däckade en fullständigt utmattad Gina. En liten valp har mycket att ta in och bearbeta och Gina behövde verkligen sova gott en natt för att smälta gårdagen. Tror bestämt att hon behöver hela dagen idag också för att ta in allt. Vi tar det lugnt idag!

20 sep 2015