Trött men ivrig.

Godmorgon!

Bildresultat för trött

Ja, det är väl ungefär så jag känner mig när jag stiger upp idag. Av flera anledningar. Renoveringen av köket går in i sin jobbigaste del nu när klinker ska läggas på golvet och allt vad det ställer till med. Suck! Det gör mig kolossalt trött men ivrig är jag för att jag är mer än vanligt sugen på att jobba!

Varför? Ja, jag vet inte. Kan det bero på att jag såg så många framsteg på kurserna igår? Kanske. Att se en leende valpägare som är stolt över sin lilla lurviga när den fattar vad man vill att den ska göra och det går som en dans då är min kväll gjord. Ännu gladare blir jag när jag ser att man satt kraven på rätt nivå. Tyvärr händer det att jag ser att man har alldeles för bråttom med att ställa krav på hunden. Igår var inte en sån dag. Alla jobbade och gladdes över de små, små framstegen. Då mår jag bra! Då blir jag lite ivrig!

I något fall är framsteg att bara våga vara på träningsplanen bland de andra hundarna och i vissa fall är det på nivån att jobba med hunden i en övning som kräver mycket i den högre lydnaden av både hund och ägare. Så olika. Lika viktigt.

Jag har inga problem med min motivation. Den här dagen är ingen skillnad. Trots en dålig nattsömn. Att orken sen inte riktigt räcker till att forma något vettigt här på bloggen just nu får vara så.

Jag är trött. Jag är ivrig. Det är en lite jobbig kombination. Den liksom går inte riktigt ihop. Men jag är här och jag gör så gott jag kan. Ingen ska behöva undra när jag står på träningsplanen i alla fall. Ivrig och motiverad.

Ha en underbar dag!

Kram

 

7 apr 2015

Comments powered by Disqus