Trevlig kväll.

Godmorgon!

Vaknar upp till en väldigt dimmig morgon. Det beror inte på att det var blött i går kväll även om jag drack ett par glas vin till en, om jag får säga det själv, god middag tilllagad av undertecknad utan för att det helt enkelt är dimmigt ute.

Fläskfilé i lingonsås, potatisklyftor och grönsallad. Till detta drack vi ett Faustino VII som är ett av de sällsynta viner man kan dricka till lingon. Avslutade gjorde vi med kaffe och en hemmagjord cheesecake. Alla såg väldigt mätta och belåtna ut efteråt så jag antar att dom var nöjda.

Vi upptäckte att Doris börjat producera mjölk ca tre (!) månader efter löpet och det förbryllar mig. Tre månader efter löpet. Är det jag som är snurrig eller är det hon? Jag får inte riktigt ihop det och om någon som läser mig blogg har en teori om detta så är man välkommen att höra av sig. Googlar man så blir man inte lugnad precis. Juvertumörer och annat otäckt men detta tror jag inte alls på. Hon är varken svullen eller öm. Hon har bara mjölk.

Doris gör precis som hon brukar. Förbryllar mig!

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Söndagen har blivit veckans längsta arbetsdag sen jag flyttade till Malmö och det tillsammans med hälsa på mor, köra till Pärup och hämta grejor gör att det blir en lång dag innan man dimper ner i soffan.

Ha en underbar dag!

Kram

6 apr 2014

Comments powered by Disqus