Hår och party.

Godmorgon!

Hu vad det var svårt att få upp ögonen idag. Ute är det alldeles stilla och det är det här inne också. Morgonrundan gick i stilla mak på både mig och hundarna. Dagen igår var full av kärt besök av hundar, baby och vuxna och på kvällen åkte vi hem till äldsta sonen som igår uppnådde en åldet av 30 år. Fira honom ska vi göra på lördag men en fika med stora kramar var vi tvungna att ha på den stora dagen. Min fina kille. Min snälla, plikttrogna, omtänksamma pojke. Är så stolt över honom. Precis som jag är över alla mina tre barn.

Nu över till något helt annat. Hår. Viktiga saker avhandlas här idag. :) Varför är det så svårt att få fram till frissan hur man vill ha det? Jag ser massor av människor runt mig varje dag som är så snygga så i håret. Hur lyckas dom få fram till frissan hur dom vill se ut efter klippningen. Jag lyckas tydligen aldrig. Antingen blir det för kort eller helt fel frisyr när hon är färdig. Just nu ser jag ut som en som råkat ut för en skenande rakapparat på sidorna och i nacken och på toppen är det alldeles för mycket hår som inte ser ut att höra ihop med resten. Byt frissa, säger säkert en del men se det verkar inte spela någon roll. Antingen är det fel på mig som inte kan tala om hur jag vill ha det eller är jag begåvad med hopplöst hår. Numera är det silvergrått och det är egentligen lite tidigt men så har det sett ut i tio år alltså långt innan jag ens blev 50 år! Tjockt är det. Lever ett eget liv gör det. Virvlar finns det gott om men det borde väl gå och klippa i någon frisyr som är acceptabel för omärlden. Jag är inte fåfäng och ägnar verkligen inte mycket tid med att fixa till det på morgonen. En dusch, en fön som torkar är vad vård det får. Skulle jag någon gång få för mig att kleta något i det blir det bara klistrigt och ser ännu konstigare ut. Nej, det är tur att jag köpt en ny fin mössa. Hoppas det snart blir kallt nog att använda den så jag slipper visa tovet. Det var dagens gnäll.

Idag ska jag gå på Tupperwareparty! Jag! Vad jag ska göra där är lite oklart. Kanske kan jag passa husets baby och göra mig strängt upptagen med detta. Plastgrejor behöver jag inte men jag vet hur det slutar. Jag kommer att köpa något jag absolut inte behöver och åka hem med en presentskål som jag fått "gratis" och vara löjligt glad över min fina skål. Men å andra sidan får jag träffa två av de goaste människor på jorden så det kan det vara värt.

Ha en underbar dag!

Kram

 

3 okt 2012

Comments powered by Disqus