Ledsen idag.

Godmorgon!

Sorry min trogna läsare. Det är tomt. Trots att jag startade två nya kurser igår och hade väldigt kul så finns det inte mycket innanför pannbenet att förmedla här vad gäller hundträning.

Sitter och tuggar på mina morgon-cashewnötter och dricker min juice och försöker få upp ögonen. Går sådär. Känner mig deppig och nere. Tankar som vandrar på dom där stigarna man inte vill. "Varför blev det så här? Att det inte går att reparera har jag accepterat men varför?" Jag funderar inte så mycket på detta numera men det har blivit aktualiserat den senaste tiden och man kan inte låta bli att fundera ibland. Jag kommer inte att delta i något som gör att vi måste vara i samma rum. Vilket i sin tur innebär att jag kommer att stå utan allting som har något med min barndom att göra. Kanske är det bäst så. Men ont gör det. Kan inte hjälpas. Trots att jag lovat mig själv att inte låta mig påverkas. Jag skulle kunna vara hur bitter som helst över avsaknaden av hjälp med de praktiska saker som måste ordnas i samband med att mor inte längre kommer hem men vem försöker jag lura. Ingen bryr sig om något mer än att gnälla och anklaga så länge det innebär att man måste göra något själv. Eller ens tänka på saker som ska göras. Nej, åt helvete med alltihop. Det får bli torrt, juridiskt och känslolöst från min sida. Jag agerar som den hyresvärd jag är och inte som den dotter jag är och det är fan att det måste vara så. Det påverkar min stackars gamla mor som blir ledsen när jag kommer med mina juridiska papper och hon undrar varför vi inte kan träffas allihop och dela upp det som ska delas. Jag avstår tack. Aldrig mer kommer jag att försätta min mor i det läge igen där personer som fattas hjärnceller inte kan bete sig om vuxna människor och inte bråka inför en gammal mor som blir hur ledsen som helst. Aldrig mer. Då avstår jag hellre de få saker jag så gärna skulle vilja ha för att minnas min far och mor när ingen av dem längre finns kvar. Fan ta er!

Bäst jag slutar dagens blogg innan jag tappar alla mina läsare. Jag är ledsen, bitter och förbannad idag och den här bloggen är öppen, rak och ärlig i alla ämnen som påverkar mitt liv. Hundträning, hundar i allmänhet och hundar i synnerhet handlar det om mest men emellanåt tittar den där personen fram som finns innanför hundtränarrollen. Hon måste också få finnas. Imorgon är jag säkert hundnörden igen.

Ha en underbar dag!

Kram

16 okt 2013

Comments powered by Disqus