Tidig blöt morgon.

Godmorgon!

 

Denna veckan finns det en risk att det kommer att handla en hel del om min hotellgäst och hur det är att leva tillsammans med en hund av den storlek som en engelsk mastiff är.

Vi kan idag konstatera att om man envisas med att sova med öppen sovrumsdörr för att inte stänga ute någon hund från den gemensamma viloplatsen får man vänja sig vid att det finns en stor risk att man vaknar mitt i natten av en känsla av blöt orkan i ansiktet. Det tar ett par sekunder innan man förstår att det bara är Harry som rensar näsborrarna i ansiktet på mig.

Jag kan förstå de som virrar lite lätt på huvudet åt mig. Ja, jag kan faktiskt det. Jag inser att de flesta skulle nog där och direkt bestämma sig för att hunden därefter får sova på utsidan av sovrummet. Men se jag har en annan strategi. Jag avvaktar och ser om han kanske fattar vinken när han möts av ett täcke som mur mellan hans stora mule och mitt ansikte när han vill vara liiiite närmare än jag är bekväm med när jag sover.

Så. Så länge han inte lägger sin blöta nos i ansiktet på min käre man som nog inte skulle ha samma förståelse som jag så fortsätter vi på den linje vi har nu. Vi sover i samma rum och Harry, som jag redan deklarerade igår inte är så smart, kanske när veckan är slut och det är dags för honom att åka hem fattar att vi inte ska pussas mitt i natten.

Ha en underbar dag!

Kram

5 jan 2015

Comments powered by Disqus