Terapi och halsont.

Godmorgon!

Igår åkte jag till Ullared i rent terapisyfte. Inget annat. Inte för att jag ville. Inte alls. Hundvakt fixades hastigt och lustigt och away I went.... Det var precis vad jag behövde. En dag alldeles för mig själv (tillsammans med tusentals andra) bara jag och en kundvagn. Jag hade inga långa listor på saker jag skulle köpa så det blev en dag av långsamt strosande bland alla fynden. Så bra det blev. Hittade så mycket fint utan att stressa det minsta lilla. Hittade de där två par mörka jeansen som jag inte orkade prova och som sen visade sig sitta som en smäck när jag kom hem. För inga pengar alls. Jag var så nöjd när jag rullade in på gården på kvällen efter fem timmars körning sammanlagt och fyra timmars shopping. Så nöjd! Och trött!

Idag vet jag varför jag var så ledsen och tog allting så hårt det som hände häromdagen. Jag var på väg att bli lite sjuk. Det är ganska typiskt mig. Ja, och alla andra förmodligen. Man blir lite känsligare precis innan man ska bli sjuk. Idag sitter jag med riv i halsen och en lätt huvudvärk. Vardagen har hunnit ifatt mig igen och jag har massor att göra så det faktum att jag har ont i halsen får jag lämna därhän. Kan inte lägga saker och ting åt sidan så det är bara att ösa in Alvedonen och komma igång.

Pratade en lång stund med en som blivit en väldigt god vän och lade upp planer för söndagens event och kan nu slappna av en smula angående detta i alla fall. Det blir inte så märkvärdigt och tur är väl det. Jag vet inte om jag hade orkat faktiskt. Lite spår och lite prova på sök och en liten fika. Det blir så bra så.

Nu sätter vi igång den här dagen och hoppas att jag håller hela vägen tills det äntligen är dags att äntligen krypa ner i soffan och titta på Idol.

Ha en underbar dag!

Kram

8 nov 2013

Comments powered by Disqus