Tass- och fotproblem.

Godmorgon!

 

Nu är vi tre här hemma som ojar och gnäller. Selmas böld mellan tårna är tillbaka igen efter antibiotikakuren som då uppenbarligen inte fixade det, Doris skrapade upp en trampdyna på stenbeläggningen på träningsplanen när vi hade roligt med en boll igår och min fot känns som om någon bränner mig med strykjärn under foten och sticker mig med en kniv på ovansidan.

Det är nästan så man misströstar. Envis som man är gör jag inte något åt min fot för jag är säker på att den kommer att läka precis lika bra som den andra foten gjorde och jag bryr mig inte ett smack om vad som orsakar dessa fotproblem jag vill bara att det går över. NU! Det gör ont och begränsar min vardag på ett väldigt irriterande sätt.

Det är värre med Selmas böld som givetvis ska få behandling av veterinär. En annan än förra gången. Den förra var jag inte så nöjd med. Behöver arbeta med det sociala. Jag vill nog inte ha en veterinär som irriterat säger tyst till mig när jag ställer en fråga. Om jag varit en tjatmoster hade jag förstått det men att bli irriterad över första frågan man ställer gör mig inte trygg med honom så det får allt bli någon annan. Usch, det är så svårt när man flyttat och ska hitta en ny som man ska trivas med. Jag är rädd om mina lurviga och vill ha den bästa till dem.

Doris är mest gnällig. Det är inte så farligt denna gången heller. Litet skrap på en trampdyna som säkert svider lite när hon går så fröken vill inte riktigt sätta ner tassen. Om jag hade viskat "Skogen!" i örat till henne så hade hon nog inte brytt sig så mycket om det lilla skrapet.

Så. Idag sitter vi hemma och tycker synd om våra fötter och tassar hundarna och jag. Lite tjuriga och lite irriterade håller vi oss för oss själva tills det är dags att köra till jobb. Utan hund idag. Hon får ligga hemma och tycka synd om sig själv medan jag haltar omkring på jobbet. Bit ihop och kom igen Doris!

Ha en underbar dag!

Kram

2 jul 2014

Comments powered by Disqus