Tänkte skriva något klokt

Godmorgon!

Bildresultat för cliffhanger

Det tänkte jag göra idag. Eller göra en liten cliffhanger så mina läsare vill komma tillbaka efter mitt Barcelonauppehåll. Det är bara det att hjärnan verkar redan ha gått in i viloläge. Den är i semestermode.

Vi har ju semester. Jag kommer inte blogga under veckan som kommer. Tänker inte ens ta telefonen med mig.

Bildresultat för vakthund

Huset har passning så inbrottstjuvar göre sig inget besvär! När inte passningen är hemma så är det larmat med kameror!

Bloggen gör med andra ord uppehåll under drygt en vecka från idag. Doris håller på att packa inför sin vistelse hos dottern och svärsonen. Hon kommer att få det så bra så. Det är snälla djurmänniskor mina barn. Jag är helt och hållet trygg med att lämna henne där. Jag är inte orolig alls. Hon kommer inte sakna mig ett dugg. Jag försöker övertyga mig själv så gott jag kan. Jag kommer att sakna henne och jag hoppas hon kommer att sakna mig! Så det så.

Bildresultat för sangria och tapas

 

 

 

Så. Jag ska försöka låta bli att tänka på hundrelaterade saker under veckan som kommer. Ska göra så gott jag kan medan jag äter tapas och dricker sangria. Får sand mellan tårna och bränner mig i solen. Jag tror faktiskt att det ska gå bra.

Väl medveten om att Doris har det bra. Väl medveten om att allting finns kvar när jag kommer hem. Jag hoppas även mina kära läsare är kvar när jag kommer hem. Ha det så bra alla och ta hand om varandra.

Ha en underbar dag!

Kram

18 jul 2015

Comments powered by Disqus