Synd om mig!

Godmorgon!

Redan nu kan jag säga att den som inte vill höra min oerhörda självömkan kan sluta läsa redan här. Det kommer bara att handla om hur synd om mig det är!

Jag är så sjuk! Igen! Halsen är igenkorkad och jag fryser som en nakenhund i snöstorm. Jag har aldrig varit så ofta sjuk som jag varit denna vinter och nu har jag gett upp hoppet. Jag ska tydligen ständigt ha något som stör. Tröttheten efter den tuffa influensan hade knappt gått över och nu sitter jag här igen med min tekopp med honung i och varma halsduken om halsen. Ömkande till tusen. Ingen lyssnar men jag ömkar ändå. Det är synd om mig!

Jag kommer att svepa in mig i min varma sköna filt och ligga på soffan i sällskap av Alvedon, te och tre varma hundar till klockan halv fem. Då kommer jag att släpa mig upp och.....vara hur pigg som helst för då ska jag köra till Malmö och jobba. Tjohej, så pigg jag kommer att vara. Vi ska ut och vandra i stadsdelen med flest hundar i hela Malmö och förhoppningsvis göra många hundmöten. Jag ska skina som den sol som glömt att komma hit idag. Så det så.

Ha en underbar dag!

Kram

10 apr 2013

Comments powered by Disqus