Stresstålig? Nix!

Godmorgon!

Bildresultat för kalender

 

 

Min kalender är fullklottrad med saker som komma skall den närmaste månaden. Det är alltifrån roliga saker som Flashdance på Malmö Arena till jobbiga besök hos tandläkaren. Oavsett vad det gäller egentligen så ska det inte så mycket till för att försätta mig i läget: Stress! Står det mer än en sak i kalendern på en dag pärlar sig svetten i pannan på mig och jag får stressutslag.

Stresstålig är inte denna kvinna! Om jag ska jobba på kvällen får inget inplaneras på eftermiddagen. Jag måste nämligen ha god tid på mig att förbereda mig för jobbet och det tar större delen av eftermiddagen. Jag kan bara syssla med en sak i taget om jag inte ska flippa ut. 

Jag mår bäst när allt flyter på i sina normala gängor. Jag blir stressad av att ha tider att hålla reda på. Min Iphones kalender klarar jag mig inte utan. Det finns påminnelse på alla aktiviteter som är inskrivna. Hela tiden är jag orolig för att jag ska glömma något viktigt. Det händer aldrig men.........!

Inte nog med att jag noterar i min Iphone. Jag gör gärna en anteckning i blocket som jag lägger på köksbordet så jag säkert ser det på morgonen. Ska jag iväg på morgonen blir jag inte glad. Då störs mina morgonrutiner och det försätter mig i ett icke hälsosamt läge. Förberedelserna är nogranna till tusen. Jag hinner inget annat.

Så. Ingen behöver vara orolig för att jag ska glömma något viktigt. Det finns inte. Jag har många olika saker som påminner mig.

Jäklar, jag har ju alldeles glömt.......................!

Ha en underbar dag!

Kram

 

1 apr 2015

Comments powered by Disqus