Stort intresse. Kul!

Godmorgon!

 

I mellandagarna kommer hundskolan, det vill säga jag och Doris, att ha en hundpromenad med lite träning i Pildammsparken här i Malmö med fika på Café Knus som avslutning. I går lade jag ut en intressekoll och reaktionen var omedelbar från ganska många. Kul!

Café Knus

Information om evenemanget finns i sidokolumnen här på hemsidan. Som det står så är det först till kvarn som gäller eftersom jag måste begränsa platserna med tanke på att vi ska få plats på cafeét. 

Det verkar vara stort intresse för lite kortare evenemang överhuvudtaget och det är jättetrevligt. Intresset för kurserna verkar hålla i sig också och det är vi så glada för. Tja, jag vet inte om Doris är glad för detta egentligen. Hon struntar nog i vilket. :)

Jag kommer lägga pannan i djupa veck under juluppehållet för endagars- grejor och förslag är alltid välkomna. Jag kommer att försöka lägga evenemang både i mellanskåne och här nere i Malmö. Får ju inte glömma mina kära "gamla" kunder i Hörby som jag saknar.

Jag är inte ledig ännu och redan börjar jag fundera på saker jag ska jobba med under ledigheten. Nu bromsar vi lite. Ska ju fira jul också.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

4 dec 2014

Comments powered by Disqus