Större och större.

Godmorgon!

Eländet fortsätter. Doris fukteksem sprider sig trots behandling och nu är jag faktiskt lite orolig. Givetvis sitter det på ett dumt ställe: på kinden under öronlappen. Ett ställe där det ofta är fuktigt och mysigt för alla bakterier att gro. Hon är dämpad och ledsen. Det gör ont. Fukteksem eller hot spot eller retrivereksem...det har många namn, är inte bara en jobbig hudåkomma. Det gör nämligen även väldigt ont.

Jag trodde att jag skulle kunna fixa detta själv med hjälp av Fucidermsalvan jag har hemma sen förra gången och jodopax men det ser inte så ut. Idag på morgonen har det spridit sig över en större yta och det är rött men inte så varigt som det brukar. Hon är inte glad min lilla stumpa. Det märks att något inte stämmer.

Idag ska hon få extra mycket kel och mys och en långrunda så hon glömmer eländet. Tant veterinär får vi nog besöka på måndag om det inte vänder under helgen. Det var inte roligt att blogga denna morgon så jag skriver ut min spelplan till Melodikrysset, sätter på en kopp kaffe och väntar på att klockan ska bli tio.

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

16 nov 2013

Comments powered by Disqus