Stor dag.

Godmorgon!

Bildresultat för fjärilar i magen

 

Idag är det dags. Jag har fjärilar i magen. Varför?

Vi ska hälsa på hos Kennel Riccadonna och gosa med valparna. En av dessa valpar ska bli vår. Vilken vet vi inte. Det får vi hjälp av uppfödaren att bestämma. Precis som det ska vara. Jag är ganska säker på att vi blir förälskade i allihop. Jag vet inte om jag får lov att lägga ut bilder på just dessa valpar så jag får vänta med det tills jag har frågat.

Lagotto Romagnolo. Gina kommer hon förmodligen att heta. Jag är säker på att hon kommer att vara hur underbar som helst. Jag är lika säker på att hon kommer att vålla oss en del bekymmer på vägen. Jag är också säker på att jag kommer att vara hur tjatig som helst här på bloggen framöver.

Jag ska titta på valparna med huvudet i första hand och hjärtat i andra. Jo men visst. Så kommer det ju att bli. Visst. När Doris skulle införskaffas kom jag till kenneln som var full av både vuxna golden och valpar. Dom var hur söta som helst. Jag satte mig på golvet bland valparna och Doris valde mig direkt. Kröp upp i mitt knä och lade sig tillrätta. Inte kunde jag sen studera valparna med huvudet inte. Mitt hjärta hade redan valt Doris och inget kunde ändra på det.

Jag är ganska säker på att det kommer att bli likadant den här gången. Oavsett vilket så är jag så förfärligt glad att det äntligen är dags. Jag behöver stoppa näsan i en valp-päls. Stryka handen över en mjuk valp-mage. Bli biten i fingrarna av vassa valp-tänder. Mysa. Gosa.

Det finns en risk att uppfödaren får säga till oss att köra hem annars slår jag väl läger där i valplådan. Det dröjer flera veckor innan vi får ta hem henne och jag kan knappt vänta. Fjärilar i magen.

Ha en underbar dag!

Kram

 

14 jul 2015

Comments powered by Disqus