Fiasko!

Godmorgon!

Det blev inte alls som jag hade tänkt mig på gårdagens lediga-jag-ska-göra-vad-jag-vill-dag. Det var inte alls kul. Jag satt inte på någon parkbänk eller fik. Jag shoppade inte loss och jag promenerade inte i någon park. Fan det blev ingenting alls. Jodå, jag körde iväg. Jag hamnade på ett shoppingcenter och där köpte jag......en tröja. Punkt. Det var inte alls roligt och hur jag än försökte så blev det inte roligare. Jag kom snart på varför. Det var inte kul att göra det ensam. Inte det minsta.

Jag som alltid tyckt om att vara för mig själv emellanåt vill numera ha någon man kan snacka med. Jag funderade på att bli kompis med en av de arbetslösa försäljarna som stod i gångarna och ville sälja telefonabonnemang och ta honom eller henne med mig på min shoppingrunda men det sprack på att jag efter tredje gången jag gick förbi blev förbannad på att dom attackerade mig varje gång. Om jag inte vill snacka telefonabonnemang första gången du frågar vad får dig att tro att jag vill det tredje gången jag tackar nej och är irriterad?? Idiot!

Att jag blev påmind om att jag passerade för tredje gången gjorde mig inte på bättre humör. Planlöst irrade jag omkring och tyckte allting antingen var fult eller helt enkelt ointressant. Fiket lockade inte alls. Miljön var inte tilltalande. Slammrandet och matsalskänslan gjorde mig inte sugen på att sätta mig ner. Tjurigt gick jag in i den intillliggande bokhandeln. Det brukar alltid vara en humörshöjare men nej. Icke. Jag hittade ingenting alls och blev bara trött och irriterad på biträdet som talade med en röst som om det viktigaste av allt var att alla, precis alla hörde honom.

Eftersom det tar en bra stund för mig att ta mig till befolkade trakter så tyckte jag inte att jag kunde köra någon annanstans för att göra ett nytt försök så jag körde hem igen. Besviken, irriterad och med alla pengarna kvar i plånboken. Det var väl det enda positiva med den rundan. Tog mina hundar och gick ut och satte mig i skogen istället. Visst är det mysigt men ibland vill man göra andra saker. Idag finns det inte plats för några utsvävningar. Idag är alla måsten tillbaka.

Ha en underbar dag!

Kram

4 okt 2013

Comments powered by Disqus