Sorry. Så får det bli.

Godmorgon!

Bildresultat för telefonförsäljning

 

 

Jag tycker synd om alla som måste ta jobb som telefonförsäljare. Ja, jag gör faktiskt det. Jag har ännu inte mött någon som säger att dom gillar att bli uppringda av någon som vill sälja något. Dom har väl ungefär samma status som lapplisor i allmänhetens ögon.

Med tanke på alla bedragare som klipper och klistrar när dom försöker prångla på oss diverse befintliga och icke befintliga varor och tjänster så har jag numera endast ett sätt att bemöta dom på: jag knäpper bort samtalet utan att säga någonting. Med risk för att knäppa bort en och annan någorlunda ärlig försäljare så gör jag detta för att skydda mig själv och sedan blockerar jag numret.

För några år sedan blev jag lurad. Han var skicklig. Jag hade ganska nyligen startat min nya hemsida och var lite naiv. Jag fastnade i nätet och sprattlade där medan han lurade mig att säga ja mer än en gång. Det damp ner en räkning på 5000 kr för en tjänst som inte ens finns. Givetvis bestred jag alltihop och efter många hot och annat otrevligt slutade dom höra av sig. "Företagets" namn: Svenska Bolagsbasen AB. Icke att förväxlas med snarlika företagsnamn!

Dom ändrar namn lika ofta som en annan byter lakan i sängen. Dessa oseriösa företag. Ringer från en massa olika telefonnummer som man givetvis inte kan ringa tillbaka till. Då är det ingen som svarar. Dom är påstridiga. Dom är otrevliga om man inte hakar på. Dom är jävligt skickliga.

Jag är en ganska trevlig människa. Jag vill verkligen inte vara otrevlig. Jag är så ledsen om jag råkar knäppa bort någon som är trevlig själv men så får det bli. Den risken får jag ta.

Bildresultat för telefonförsäljare

Jag är hjärtligt trött på alla försäljare överhuvudtaget. Sorry. Jag blir attackerad överallt. På köpcenter och ute på stan och i telefonen. OM JAG VILL HA NÅGOT SÖKER JAG UPP DIG!!

De som nu inte är bedragare kanske skulle tänka ut ett annat sätt att marknadsföra sina produkter på. Vi är många som inte vill göra affärer via telefonen. Vi blir fler och fler som är rädda för att bli lurade och därmed krymper deras marknad rejält. OM jag säger något överhuvudtaget så är det: "Jag gör inga affärer via telefon. Skicka ett brev med posten!" Det är det ingen som gjort hittills. Brevlådan är tom. Telefonen försätter glöda, jag knäpper av och fortsätter känna mig otrevlig. Sorry. Så får det bli.

Ha en underbar dag!

Kram

24 sep 2015

Comments powered by Disqus