Sol!

Godmorgon!

Vilken morgon att vakna till! Solen skiner som om det inte fanns någon morgondag. Varmt och gott. Det är nästan synd att förstöra den med att ställa mig och baka cup-cakes. Humöret riskerar att sjunka rejält när jag ska svära över allt som förmodligen kommer att krångla innan jag är klar. Jo, du läste rätt. Bakning och jag går inte så bra ihop men se det här har jag faktiskt gjort en gång tidigare och lyckats rätt så bra med.

Det är sista hundspråkskursen idag innan semestern och den är fullbokad och jag tänkte göra mig till en liten aning och stå för fikan själv medan mannen sitter och sliter som en tok för att jobba undan så vi verkligen kan hålla semester imorgon.

Det ska bli så roligt idag. Jag ska njuta så av båda mina kurser så jag klarar mig i hela fem veckor sedan.

Igår hade vi lite stadsträning i Höör för min sköna blandkurs i Hörby. Trevligt ställe med loppis, hissar och lagom mycket stök. En liten damm mitt i byn blev ett bra ställe att svalka varma hundar på. Givetvis bjöd jag på glass på torget. Hundarna behövde glass!

Och tjejerna behövde snacka!

Harry skötte sig snyggt och drog som vanligt alla blickar till sig. Kan inte förstå varför? :)

Doris fick huvudvärk för att hon var för ha-galen och drog i sig en för stor bit glass. Såg allt lite ledsen ut efteråt och fick en kram av matte.

Alla sköna hundar kom inte med på bild skam till säges. Det var en väldigt bra miljöträning för dessa sköna vovvar som skötte sig exemplariskt.

Nu ska jag börja göra mina cup-cakes och antingen jubla eller svära över resultatet.

Ha en underbar dag!

Kram

7 jul 2013

Comments powered by Disqus