Snart. Jag lovar!

Godmorgon!

Snart. Snart ska den här bloggen handla om hundträning igen i större utsträckning än den gjort den senaste tiden. Veckan som gått har varit för jobbig för att jag ens ska orka forma något läsvärt i ämnet men nästa vecka när jag startar de nya kurserna kommer jag att vara igång igen. Jag lovar!

Idag handlar det om musikal istället. Jag håller på att sjunga upp mig så jag kan vara enerverande störig på teatern ikväll när jag sjunger med i låtarna. Nej, jag bara skojar. Inte stör jag på teatern inte. West side story handlar det om. En musikal jag sett ett antal gånger tidigare. Ny uppsättning. Ny upplevelse. Jag älskar teater! Vi har varit lite dåliga på senare år med att upprätthålla detta men nu ska det bli ändring på det. Det ska få plats med både opera och balett och i kväll som sagt musikal.

Inget av detta kan de lurviga följa med på så det blir till att köpa hem smaskiga råa märgben eller något annat gott som de kan roa sig medan vi är ute och roar oss. Givetvis ska vi äta något gott på någon liten mysig restaurang innan. Det behöver inte vara fancy alls. Det är inte det som är huvudsaken. Det är viktigt att göra något annan ibland. Något litet utöver det vanliga. Hur roligt det än är med hundarna så måste man nog försöka gå utanför nördbubblan. Någon gång ibland. Nästa vecka går jag helt och hållet in i min hundbubbla. Ska bara vara lite kulturell först. :)

 

Ha en underbar dag!
Kram

 

12 okt 2013

Comments powered by Disqus