Snälla! Sluta!

Godmorgon!

Jo, jag körde till kurs igår. Om det var smart eller inte vet jag inte. Inte är jag feberfri idag inte. Snart sex dygn som levande kamin. Jag är så trött att jag inte ens orkar tänka. Körde lite på autopilot igår och hoppas att alla fattade något av det jag sa. Lovar bättring till nästa vecka. Jag menar. Den här feberinfluensan kan väl inte vara hur länge om helst. Hur länge ska man vara sjuk innan man går till sjukvården? Är det ens lönt att gå dit? Antibiotika biter ju ändå inte på det här. Oavsett så mår jag inte ett dugg bättre idag. Tillbringar dagarna sovande på soffan tills det är dags att köra till jobb. Tur att jag har så tåliga hundar. Dom lägger sig hos mig och väntar på att husse kommer hem och räddar tillvaron lite medan jag drar på mig garderoben och kör till Malmö.

Man kan kanske tycka att jag borde ställa in lektionerna men se, jag läste på vårdguiden att det inte är farligt att vara ute en stund även om man är sjuk. Så det så. Jag tar mig i kragen en liten stund varje dag för att sedan tillbringa resten av dygnet med att tycka förfärligt synd om mig själv. Jag är inte ensam om att vara sjuk. Många i min omgivning har drabbats av samma sak. Jag är omgiven av sjukdomar och nu vill jag bara säga: snälla! Sluta! Jag orkar inte mer.

Jag vill vakna på morgonen och studsa upp ur sängen med ett leende. Det är ju en ny omgång kurser den här veckan. Hur många nya, trevliga människor som helst. Jag vill visa upp en lite annan person än den jag presenterar just nu. Hålögd och trött. Jag ansträngde mig verkligen igår. Jag lovar. Jag vill påstå att jag är lite av ett proffs på det här. När jag stannar bilen och kliver ur går autopiloten igång. Att jag sen knappt kom ihåg vad jag gjort efteråt spelar mindre roll. Det sitter så hårt i mig att inte ställa in. Att göra det jag ska och lovat. Inte ställa till besvär för någon. Inte ens feber stoppar mig. Jag vägrar! Så. Jag stoppar huvudet i kudden igen och laddar inför valpkursen ikväll. Med eller utan feber. Har jag tur kanske det är idag som det ger med sig. Hoppas, hoppas.

Ha en underbar dag!

Kram

12 mar 2013

Comments powered by Disqus