Skryt.

Godmorgon!

Den som inte vill läsa ett blogginlägg där jag skryter värre än som tänkas kan ska sluta läsa redan här. Jag ska inte skryta om mig själv men väl om min hund som jag varit så ledsen på ett tag nu. Doris! Min älskade, älskade hund! På en dag har det vänt. Alla tosserier som hon hållit på med ett tag nu var helt borta igår. Hon jobbade med en precision och energi jag inte sett på flera månader. Glädjen var där. Kontakten var där. Hon surade inte alls mot någon annan hund trots att somliga hundar var lite väl energiska när dom skulle umgås med henne. Jag var så stolt så jag tror att jag svävade en dm över marken hela arbetsdagen. Alla övningarna hon var med och visade gick som en dans och hon jobbade så nära, så nära. Att hon emellanåt tog en liten paus för att kolla sorkhålen på träningsplanen kan jag definitivt förlåta henne för.

Att himlen plötsligt öppnade sig och vi blev genomblöta på mindre än en minut kunde inte förstöra mitt humör. Icke. In i butiken och träna lite bakdelskontroll istället. Inga problem alls. Ingen som surade över detta. När jag ändå är igång kan jag passa på att slänga lite beröm över mina kära deltagare också som jobbar så bra varje vecka. Inga sura miner här inte. Ingen som står och väntar på att jag ska skruva upp dom på självgående. Nej icke. Här jobbas det tills jag säger stopp.

Rena skrytbloggen som sagt. Det är inget fel på det när man har lite tyngd bakom orden och det har jag. Åtminstone idag. Imorgon är en annan dag men idag är denna kvinna nöjd och stolt över både sin hund och sig själv.

Ha en underbar dag!

Kram

14 apr 2014

Comments powered by Disqus