Fredag.

Godmorgon!

En strålande sol bländar mig när jag kommer ut på första rundan med hundarna. Lite småkyligt men vad gör väl det? Jag försöker ruska av mig den påminnelse jag fick igår om att livet inte är för evigt. Hur hastigt det kan ta slut. Alltför tidigt. Man vill inte bli påmind om livet inte är för evigt och man kan inte varje dag gå omkring och jubla över att man lever men man kanske skulle tänka lite oftare på att uppskatta det faktum att man är här och är frisk.

Över till något annat innan dagens blogg blir alltför morbid. Idag är det fredag och fridag och jag ska åka till frissan för ännu ett, förmodligen, misslyckat försök från min sida att försöka förklara hur jag vill ha det. Håller på att ändra frisyr lite och då får man se ut som ett troll ett tag medan håret växer ut. Det måste dock snyggas till lite så jag inte skrämmer bort alla i min omgivning. Numera har jag saker i håret för att ta bort blicken från mina testar en liten aning. Kan inte förstå varför det är så svårt det här. Jag är omgiven av människor som är så jäkla snygga i håret. Varför lyckas inte jag? Jag sprayar och donar hur mycket som helst men inte blir det bättre för det. Jag är inte fåfäng men det finns gränser för hur man får se ut. Nåja, vi gör ett nytt försök idag och det finns ju huckle om det skulle bli alltför gräsligt. Torggumma, here we come!

Städning står också på schemat. Har en känsla av att det inte blir så mycket hunderi idag. Huset behöver en rejäl omgång. Fönsterna borde putsas och tvätten kryper ut av sig själv ur tvättkorgen för att den inte får plats. Det är lite märkligt. Vi är två personer i hushållet och jag tycker det finns mindre tid till sånt här nu än när huset var fullt av barn. Antingen har jag blivit väldigt lat eller fokuserar jag på roligare saker nu för tiden än att huset ska vara fläckfritt. Jag vill tro att det är det senare.

Lite hund måste jag också hinna med. Annars är det en bortslängd fredag. Det gäller att ta vara på de dagar som inbjuder till att vara ute. Sen finns det ju alltid något som måste göras på hundskolan så det blir till att sätta igång. Det ska ju hinnas med den mysiga fredagsmiddagen tillsammans med han jag älskar ikväll också. Med tända ljus och ett gott vin till. Det är ett måste varje fredag. Sen somnar vi så sött i soffan till Let´s dance. :)

Nu kör vi igång den här dagen.

Ha en underbar dag!

Kram

 

19 apr 2013

Comments powered by Disqus