Ska vi möta våren tillsammans?

Godmorgon!

 

Först och främst vill jag tacka alla som läste min blogg igår och hörsammade min vädjan om att jag vill höra av er. Alla ni som har haft ett långt uppehåll eller inte längre går kurs hos mig. Så många som skickade ett par rader och berättade om hur ni har det. Jag fick t o m lite foto på mina godingar som jag saknar så. Tack!

Den som inte vill läsa ett rent reklaminlägg idag kanske ska göra något annat för här kommer det drypa av självupptagenhet i form av hur fantastiska kurser jag kommer att starta vecka 12 i mars. Bara så att.

http://www.l8shundskola.se/kurser

Tack vare en ganska lång intresselista redan innan jag planerat kurserna gör att det redan snart är fullbokat på ett par av kurserna nämligen en vardagslydnad och framför allt den populära miljö/lydnadskursen. Mitt flaggskepp! Där finns det endast två platser kvar och jag lade ut kurserna igår! Jag är så glad för detta samtidigt som jag inser att det inte är riktigt bra. Det innebär förmodligen att inte alla får plats. Nej, jag tänker inte jobba mer. Nej, jag tänker inte ta in fler deltagare än åtta. Först till kvarnprincipen gäller.

Min blandkurs där vi kör ett tvärsnitt över alla kurser jag håller är tillbaka. Vi hade så kul förra gången jag höll den så jag tyckte att det var dags igen. Flera anmälningar har redan kommit in och jag hoppas att vi fyller den så vi kan köra allt jag tänkt. Socialisering, hundmöte, aktivering, lydnad, relation...... Ja, listan är lång och jag hoppas att vi hinner allt på sex lektioner som jag lagt den på denna gången.

I Hörby tänkte jag köra dels en nybörjare och vardag och även en allmänlydnad. Det är ganska många som är på den nivån nu så jag hoppas att de hänger med.

Igår var en dag med datorarbete precis hela dagen. Ögonen blev fyrkantiga och hjärnan snurrade av alla datum, siffror och allt man måste komma göra när man lägger upp kurserna på hemsidan. Mycket tankearbete med andra ord. Så. Nu stänger jag ner hjärnan redan för dagen och ägnar resten av dagen till hundar framför allt och liiite hushållsarbete som ska avslutas med en god middag bestående av Örtkryddad hjortstek, potatisgratäng och ett glas Amarone. Undrar varför jag inte går ner i vikt med en sån slimmad diet?

Ha en underbar dag!

Kram

31 jan 2014

Comments powered by Disqus