Jobbar på det.

Godmorgon!

Idag kommer det inte att handla om hundar. Alls.

 Raderat. Ett långt inlägg om saker som gör mig framför allt förbannad är nu raderat eftersom jag bestämt mig för att lämna det därhän. Jag tänker inte ägna mer energi åt detta, till synes, helt låsta läge och väljer att gå vidare med mig och mitt. Så. Punkt.

Det är mycket roligare att konstatera att min förkylning åtminstone inte är värre idag. Det är positivt. Jag ska åka till min alldeles speciella vän och det är alltid lika kul. Jag ska köra till jobb och där kommer jag ha sällskap av en person som vill lära sig mer om hundar och det också alltid lika trevligt.

Jag sitter i mitt mysiga kök och i arbetsrummet sitter min älskade man och jobbar hemifrån idag. Det är också positivt. Alltså ägnar jag mig åt positiva saker istället för saker som bara försätter mig i ett tillstånd där jag känner att den lille djävulen sätter sig på min axel och den känslan vill jag inte ha. Jag är väldigt långsint och glömmer aldrig en oförrätt. Som en elefant. Jag glömmer aldrig. Tyvärr. Jävlas du med mig jävlas jag tillbaka. Det är ingen bra egenskap. Vända andra kinden till är mycket bättre. Stå över saker som egentligen inte borde handla om mig.

Jag har det väldigt bra nu. Ja, förutom den där förbaskade förkylningen då, och kanske är det det som sticker i ögonen på somliga. Jag vet inte och jag tänker inte ta reda på det heller. Jag kör mitt race och ser hur långt det räcker. Blir det lite är det positivt och blir det mycket är det också kul. Huvudsaken är att jag har roligt. Det har jag. Vissa saker har redan blivit lite av en succé. Kan jag hanka mig fram på resten är jag mer än nöjd. Jag är inte ute efter att ta över världen. Jag vill bara ha min lilla hörna där jag får göra det jag tycker är roligast av allt.

Det borde jag få göra. Alla är värda att få göra saker som man mår bra av. Det andra är paranteser i livet som vi borde glömma så fort som möjligt. Jag jobbar på det.

Ha en underbar dag!

Kram

 

13 nov 2012

Comments powered by Disqus