Sista helgen.

Godmorgon!

Ja, då går semestern mot sitt slut för denna gången. Ja, för makens del. Jag fortsätter en vecka till. I trevligt sällskap av Harry the big one och mina egna två lurviga. Vi ska ha pysselvecka. Lite av varje träning. Jag ska lära Harry att han kan gå förbi Selma utan att jag följer med honom. Mina lurviga kommer förmodligen att tala om för Harry när han är på platser han inte ska vara. Selmas hörna i sovrummet t ex. Vi ska leka och vi ska ha kul!

Men. Det är också sista veckan innan kursstart och det är inte många platser kvar så jag har lite planering att jobba med innan vi sätter igång. Lite pyssel även där. Som vanligt ska bilen städas och alla saker ses över. Är alla koner hela? Hur många burkar har tuggats sönder och måste ersättas? Deltagarlistor ska göras och påminnelse om kursstart ska skickas ut. Det är mer än så att göra men såååå roligt att komma igång igen!

Men först som sagt en vecka med Harry och det är alltid lika intressant. Här gäller det att slipa på pondusen. Jag lär ju inte kunna flytta honom med mina små muskler inte.

En stadig frukost sen kör vi igång den här cirkusen.

Ha en underbar dag!

Kram

4 jan 2014

Comments powered by Disqus