Semesterdags!

Godmorgon!

Bildresultat för semester

Sista avslutningen är avklarad. Miljö/lydnadskursen avrundades med en fika på Café Knus och hundarna skötte sig som väntat alldeles utmärkt i det lite trånga utrymmet. Vi tackar Ellen som alltid tar så väl hand om oss. Kram på dig!

Nu är det med andra ord dags för semester. Sex veckor ska jag ägna mig åt dekadens och avslappning i full skala. Vi styr som jag redan nämnt husvagnen norrut och det gör vi redan i helgen. Med hundar som förväntansfullt förberett nosen för alla nya dofter i skog och mark.

Bildresultat för hundnos

 

Det innebär att hundskolan kommer att eka tom och öde på alla sätt. Även bloggen kommer att vila. Intresseanmälningar kommer inte att besvaras förrän tidigast vecka 33. Mail likaså. Telefonen stänger jag. Jag tar en ordentlig time out! Det har varit en intensiv vår och jag, som de flesta andra yrkesarbetande, behöver ladda batterier.

Bildresultat för tack

 

Om jag ska sammanfatta året arbetsmässigt hittills så har det varit helt fantastiskt. Så många intressanta saker som krävt en hel del av mig, underbara valpar i mängder för att inte tala om alla trevliga hundägare jag träffat och alla återkommande kunder som jag både skrattat och talat om allvarliga saker med. Jag är så hedrad över det förtroendet jag fått. Tack!

Med samtliga kurser fullbokade i augusti går jag som sagt till vila och lovar att komma tillbaka mer taggad än någonsin vecka 34.

Ha en skön sommar alla och som vanligt avslutar jag med:

Ha en underbar dag!

Kram

 

 

 

7 jul 2017

Comments powered by Disqus