Framförhållning

Godmorgon!

 Den sista lediga helgen på länge är över och givetvis jobbade jag lite extra på den. Förra söndagen hade jag den sista hundspråkskursen här hemma och denna söndagen hade jag så klart en extra sista kursträff men nu är det definitivt uppehåll till mitten av mars på den kursen. Vi var liten mycket trevlig grupp och som jag pratade, eller som vi alla pratade! I tre timmar. Det gick åt en del kaffe och jag kom igång ordentligt. Det är inte svårt när det sitter hundintresserade runt bordet som frågar och berättar hur mycket som helst. Så roligt och framför allt intressant. Jag fick reda på saker om hundar som förklarar en hel del och vi kom fram till lösningar på problem som diskuterades fram och tillbaka. Jag njöt! Hur ska jag kunna låta bli att göra detta ända till mars? Jag bara undrar. Kanske en och annan träff kommer att stoppas in i något litet hål någonstans i alla fall. Mycket troligt.

Jag kommer förmodligen att få mitt lystmäte mättat ändå. Idag kör vi igång. Åtta olika kurser i veckan. Får vara tyst hela dagen för ikväll ska det pratas igen och sen kör vi hårt hela veckan. Min helg blir fredag och lördag för söndagen är arbetsdag. Precis som vanligt.

 Kurserna för mars är redan planerade och kommer att läggas ut på hemsidan senare i veckan för nu stänger jag för anmälningar för denna omgången. Har redan intresseanmälningar som ligger och väntar. Då återkommer den populära miljö/lydnadskursen och den kommer att vara uppfräschad med nya platser att träffas på. Nytt och fräscht. Dessutom kommer en helt ny kurs att läggas in. En kurs där jag samlat de saker som mina kunder frågar mest efter nämligen inkallning och koppelträning och då kommer givetvis även kontakt med i leken. Grunden till allt. En kombo av kurser som jag delat upp denna omgången. Den kursen kommer jag att ha både i Malmö och Hörby.

Där försvann strömmen och jag sitter i beckmörker och skriver offline. Grr! Tur man kan träffa rätt på tangenterna ändå. Attans så mörkt det blev. I knät fick jag en Selma som är väldigt rädd för strömavbrott. Av någon anledning förknippar hon det med sin skotträdsla. Där kom strömmen igen. Tack så mycket.

Åter till ämnet.
Det gäller att inte slöa till när det går bra. Det är viktigt med framförhållning även när det flyter på. Att vara på hugget i medvind är viktigt och inte tro att det bara fixar sig liksom bara för att det gör det just nu. Därför fortsätter jag tapetsera stan med mina lappar. Hjärnan går på högvarv för att komma på nya saker kunderna vill ha. Ett kärt besvär. Jag trivs väldigt bra med att vara småföretagare. I miniformat.

Ha en underbar dag!

Kram

14 jan 2013

Comments powered by Disqus