Taggad till tusen.

Godmorgon!

 

Det blir aldrig rutin. Den dag det är rutin att starta en ny omgång kurser är det dags att lägga av. När det bara är en dag på jobbet. Jag har alltid en liten fjäril i magen som fladdrar omkring och gör att jag skärper till mig. Nu går jag omkring med en liten fjärilsamling som fladdrar omkring i mitt inre. Alla sinnena är på helspänn och jag går omkring och kolla, dubbelkollar och trippelkollar att allting är på plats och i ordning. Jag är som vanligt taggad till tusen.

Sista helgen innan kursstart är igång. Senaste veckans utrensning kulminerade i en storstädning där till och med tvätt av gardiner ingick och nu sitter jag i mitt alldeles förtjusande nystädade, välorganiserade och väldoftande hus. På golvet ligger hundar som är redo att återgå till vardagen igen efter en välbehövlig paus.

Kurserna är välfyllda av deltagare. Fullbokade eller med endast någon enstaka plats kvar. Jag är supernöjd. Inser att jag har lagt in liite för många kurser egentligen och jag får jobba som tusan i två månader framåt. Vad gör väl det? Det är ju kul! Jag är ju taggad till tusen sa jag ju.

Nu tar vi en helg av i dekadant stil. Mycket fika, hammockliggande och småpysslande. Sen kör vi. Jag sa att jag är taggad till tusen va?

Ha en underbar dag!

Kram

9 aug 2013

Comments powered by Disqus