Röjarhelg och stress.

Godmorgon!

Nej, jag ska inte ut och festa i kväll. Nix Pix. Idag bär det av till gamla hemtrakter för att röja och göra fint inför morgondagens visning. Nu är tiden när vårt fina gamla hus är som finast. När det våras ute i naturen. När träden knoppas och buskarna blommar. Inte för att jag tycker att det är så kul att spendera lördagen med att röja och putsa men att åka "hem" till Hörby på ett besök ska bli trevligt. Framför allt för hundarna.

Doris mår inte bra. Inte alls. Det är så synd om henne. Den här flytten har verkligen inte varit lätt för henne. Detta tillsammans med att hon är skendräktig så det bara smäller om det har försatt henne i ett stresstillstånd som det gör ont att se. Varför hon tar detta så hårt kan jag inte säga men jag har just nu en hund som t o m tar saker för att bita isönder dom! Varje promenad handlar enbart om att jaga kaniner. Jag har en lillfinger som tagit mycket stryk när jag har fått jobba med henne i kopplet varje gång vi går ut genom dörren. Stackars liten. Med så stort tålamod som det bara är möjligt att uppbringa försöker vi ta oss igenom detta. Emellanåt går det hur bra som helst och tur är väl det annars vet i tusan om varken hon eller jag hade orkat. Hennes skendräktighet gör inte saken lättare. Det sprutar mjölk ur spenarna bara man rör vid dom. Måtte detta gå över snart.

Därför ska det bli skönt att komma ut på landet en stund idag. Där hon förhoppningsvis kan koppla av lite. Vi kommer så klart att ta oss igenom detta. Det är ju faktiskt så att hennes matte kan det här. Det är bara lite svårare när det är ens egen hund och känslorna finns där. Min lilla söta älskling.

Ha en underbar dag!
Kram

12 apr 2014

Comments powered by Disqus