Reklampelare

Godmorgon!

Idag använder jag bloggen till att gå ut med en väldigt glädjande uppmaning.  Det är nämligen så att det börjar bli väldigt trångt på kurserna som startar i maj och jag får snart inte in fler på de flesta kurser. Jag vill inte skriva fullbokad men vad ska jag göra. Det är "knökafullt"!

Det är bara så att om någon tänkt gå kurs och inte anmält sig ännu så brinner det i knutarna. Detta är så underbart roligt men jag vill ju ha plats för alla och därför blir jag stressad av detta. Det är snart bara på valpkursen och aktivering som det finns platser kvar. Ska jag jobba mer? Lägga in fler kurser? Nej, det ska jag inte. Då får jag uppfinna en dag till i veckan och dessutom är det så viktigt för mig att jag ska känna mig taggad när jag ska jobba så det blir det inte i vilket fall som helst. Man ska inte gapa över mer än man kan svälja.

Aktiveringen som jag lade in bara för en vecka sedan finns det många platser kvar på. Jag har så mycket aktiveringssaker i bilen och är väldigt sugen på att lära hundarna öppna pedalhinkar, hoppa genom rockringar, städa leksaker, trä ringar och mycket, mycket mer så jag hoppas att det kommer in anmälningar här trots att den kommit in lite sent på schemat. Det är ju nu som kvällarna är ljusare och varmare och det är lite lättare att göra saker som man kan stå lite still och pyssla med. Dessutom tycker hundarna att det är så roligt. Så trots att jag har så många anmälningar på andra kurser och egentligen är hur nöjd som helst så hoppas jag att den kommer igång. Det här är en av de roligaste kurserna jag har med många skratt och avslappnad stämning.

img-2250.jpg

(två som inte riktigt fattat grejen ännu)

Jag är ödmjukt tacksam för att det finns så stort intresse för mina kurser. På valpkursen igår haglade anmälningarna till fortsatt kurs vilket gör att vardagslydnaden är proppfull och jag blir så glad. Man har förstått hur viktigt det är att fortsätta träningen av valpen. Samtidigt är det som sagt lite stressande för jag har annons i tidningen två helger i rad nu. Hm. Nåja, vi får väl se om jag ändå måste uppfinna en dag till. Kanske jag inte behöver två lediga dagar i veckan? Skämt å sidor. Ett väldigt angenämt "problem".

Jag sitter här och är så tacksam, glad och nöjd men samtidigt med en liten knut i magen. Jag har ju så jäkla svårt att säga "Nej, tyvärr. Det finns inte plats".

Ja, dagens blogg blev en ren reklampelare känner jag men det får vara så. Kanske kan det dessutom uppfattas som lite skrytsamt men fakta är fakta. Det går väldigt bra på hundskolan just nu. Ingen är gladare än jag. Ingen är mer tacksam än jag. Livet är underbart! Jag får jobba med det roligaste som finns fram till sommarlovet i alla fall. Det är något att vara oerhört tacksam för.

Ha en underbar dag!

Kram

17 apr 2013

Comments powered by Disqus