Regn och rusk.

img-2363.jpg


Godmorgon!

Bilden  att det var en väldigt regnig och blåsig lektion igår. Men dom kom! De allra flesta! Jobbade gjorde dom i det ösregn som gjorde sitt bästa för att störa oss. Emellanåt blev det dock som visar på bilden. Härliga människor. Istället för att gå hem virade dom in sina kortpälsade vovvar och värmde dom ett tag för att sedan jobba igen. Regnet rann innanför allas kragar men ingen gav upp.


I detta sammanhang måste jag nämna en underbar liten chihuahua och hennes matte som kom till denna kurs för att som matte sa "hon är agressiv" vilket hon absolut inte var men rädd för andra hundar. Under hela kursen har vi bara jobbat med att minska lilla Cindys rädsla och göra henne bekväm med de andra hundarna. Hon har fått ta kontakt på sina egna villkor och i sin egen takt. Igår när vi kurade ihop oss nära varandra under taket stod denna lilla hund och jobbade med sin matte helt avslappnad. Inga problem! Vi släppte alla hundarna för att dom skulle få springa sig varma och mitt ibland alla stora som små trippade lilla Cindy hur bekväm som helst. Matte strålade istället för den sol som vi saknade.

Jag ska inte förneka att det var skönt att komma hem och bli torr igen. Regnbyxorna lyckades inte hålla allt vatten ute och jag var blöt in på bara kroppen. Men nöjd!

 

Ha en underbar dag!

Kram

25 sep 2012

Comments powered by Disqus