Problem? Sjuk?

Godmorgon!

Hönsmamma som jag är sitter jag och noga studerar Doris som inte ville äta frukost idag. Denna hund som fram tills hon började äta Sund hundmat i stort sett matvägrat hela sitt liv. Efter foderbytet till färskmat har det inte varit något problem alls. De senaste dagarna har det varit lite trögt med ätandet och idag ville hon inte ha något alls till frukost. Ser hon inte lite glåmig ut? Är du sjuk min duva? Hönsmamman daltar men trugar inte med maten. Nu får hon vänta tills det serveras kvällmat. Är det bara trams så äter hon när hon blir hungrig.

Själv sitter jag med en tallrik A-fil, en ostmacka, juice och en kopp te. Jag som alltid bara tuggat i mig en rostad macka till frukost. Får jag inte röka ska jag banne mig åtminstone äta! Fjärde dagen rökfri är inledd och det är inga problem alls. Jag går här och klappar på mitt plåster och känner mig hur duktig som helst. Igår sparade jag flera hundra kronor när jag veckohandlade för att jag inte köpte cigg. Det märks i plånboken. :)
Än så länge måste jag fokusera på det positiva med att inte röka. Suget finns där så klart men en klunk vatten och ett djupt andetag så är det borta. Som sagt. Inte så stort problem egentligen men jag saknar min bästa vän. Den där som var så viktig innan. Varje tillfälle som gavs. Lite jobbigt är det allt.

Idag fokuserar vi dock på att hålla ögonen på Doris. Varför äter du inte min älskade hund?
Helgen är uppbokad till bristningsgräns så det blir till att försöka vara lite ledig idag. Mellan städning, tvätt och allt annat som måste göras. Nu kör vi!

Ha en underbar dag!

Kram

26 apr 2013

Comments powered by Disqus