Premiär!

Godmorgon!

Här kommer Gina! Till sin första lektion på valpkursen tillsammans med husse. Åka cykelkorg var skitroligt tyckte liten lagotto! Det hade jag inte väntat mig. Men. Man blev ganska trött av det så på premären blev det en och annan sovstund i husses knä.

Matte som trodde att Gina skulle springa till mig hela tiden eftersom hon är lite mammig fick se sig helt ointressant. Här var det husse som var tryggheten. Eller vilka ben som egentligen när det blev lite läskigt bland alla vovvarna. Som var många till antalet. 11 stycken tossiga småttingar örlade omkring på träningsplanen och var så söta så.

Jag tror inte Gina lärde sig så mycket på sin första lektion. Hon var yngst i samlingen. Det är inte det som är viktigast för mig. Hon ska lära sig att vara bekväm på träningsplanen och tycka att det är roligt att vara där. Det kommer, sa min kloka medhjälpare Emma.

Innan Gina och alla de andra sötnosarna kom startade en vardagslydnad med idel återkommande små vovvar. Som på de fem veckor sen det var vi sågs mognat litegrann och var så duktiga!

Två supertrevliga lektioner. Härliga grupper och idag startar vi en fullbokad miljö/lydnadskurs där en del som inte gått kurs på länge är tillbaka. Fasen vad kul det här är! Så många nya bekantskaper och så många kära återseende.

Ha en underbar dag!

Kram

20 aug 2015

Comments powered by Disqus