Pensionär har roligt!

Godmorgon!

På blandkursen som jag avslutade igår har jag haft en äldre värdig goldendam som tolv år gammal har gått kurs och jag tror aldrig jag har haft en hund som har haft så roligt. Denna underbara hund har bara haft så kul. Jag tror inte hon har lärt sig så väldigt mycket men vad gör väl det. Med lite stel gång har hon kommit runt hörnan varje vecka. Haft så bråttom in på träningsplanen. Hon hör lite dåligt, ser kanske också lite dåligt men attans vad hon jobbar och så roligt hon har.

Det är aldrig försent att gå en kurs med hunden. Söta Minja ska nu gå en till. Bara för att det är roligt och jag är så glad för detta. Det är något visst med en gammal hund. Den vishet och erfarenhet som dessa äldre hundar har är så mysig att se. En hund som är tolv år gammal behöver kanske inte lära sig något. En så pass gammal hund har erhållit rätten att ta sig lite friheter tycker jag. Att ha kul blir man aldrig för gammal för. Minja har precis lika roligt som alla de andra hundarna. Det har inget med ålder att göra.

Jag hoppas att min Doris och Selma också stolpar runt på träningsplanen och har lika roligt som fina Minja när dom är pensionärer. Minjas matte ger sin hund lite extra glädje på gamla dar. Det är rörande roligt att se.

Ha en underbar dag!

Kram

8 maj 2014

Comments powered by Disqus