Övertygad och stolt!

Mitt lilla "motstånd" mot att skaffa valp berodde mest på att jag inte var övertygad om att jag riktigt skulle orka med att träna liten familjemedlem så mycket som jag anser att jag behöver för att det ska bli så bra som jag vill ha det.

Men.

Igår var vi och hälsade på hos riktigt goda vänner som fått litet barn, något som Doris brukar vara lite väl intresserad av, glad för barn som hon är. Jag platsade henne vid min sida och där låg hon. Trots att kompisen mastiffen Harry gjorde vad han kunde för att få igång henne. Jag är så stolt över henne! Barnet gjorde inte så mycket väsen av sig så att hon kunde låta bli honom var kanske inte så konstigt men ändå.

Det är min förtjänst till stor del. Det är jag som har tränat. Det är jag som satt gränserna. Det är jag som haft tålamodet när det varit motigt. Av detta har det blivit en hund som man kan ha med sig överallt. Som funkar överallt.

Detta kan jag göra igen. Jag har gjort det så många gånger och jag vet inte varför jag tvekat egentligen. Nu ska jag hitta en lagottovalp och sen är det bara att sätta igång. Det kommer att bli så bra så.

Var hittar man en lagottovalp som jag kan ta till mitt hjärta tro?

Bildresultat för lagotto valpar

Nu kör vi igång avslutningsveckan och förbereder för kursstarten nästa vecka. Ingen rast. Ingen ro.

11 maj 2015