Övertygad!

Godmorgon!

Kolla dom här:

Vi kom till Kennel Riccadonna. Efter endast några minuter var vi övertygade. Här ville vi få en valp ifrån. Ett underbart ställe. Underbar natur. Ett härligt ställe med hästar som gick och betade i hagarna. Katter strök runt husknuten. Man hade gjort iordning en helt underbar stor utomhushage där valparna skulle få skutta omkring när dom är utomhus. Med skydd för solen om dom så önskar. En stuga som skulle duga som sommarstuga till vem som  helst till de vuxna hundarna där dom kan gå ut och in som dom vill när dom inte är inne i huset med familjen. Vi kom in i huset och hälsades välkommen av ett gäng härliga lagottodamer i olika åldrar. Bl a mamman till den valp som ska bli vår.

Vi fortsatte in till valparna och bl a de två på bilden kom genast fram. Sociala och framåt. Helt underbara. Vilken av alla valparna som blir vår vet vi inte ännu men vi som hade bestämt att vi ville ha en vit och brun förälskade oss i den enda tiken som var helvit. Lustigt det kan bli. Om hon blir vår får vi reda på om en eller två veckor. Det spelar inte så stor roll eftersom alla valparna är väldigt lika i sättet. Alla hade lika lätt för kontakt och var helt underbara! Vi tar vilken som! Utseendet har ingen betydelse och dom var lika fina allihop.

Alla de vuxna hundarna var så milda, sociala och lättillgängliga. Om vi inte var övertygade om en lagotto innan vi kom till kenneln så är vi det nu. Det här blir toppen.

Vi drack kaffe och pratade hund. Det kändes så bra hela vägen.

Nu får vi vänta ett par veckor som sagt innan vi vet vilken som blir vår. Att det blir en av dom vet vi. Är så jäkla glad att det blir från den här kenneln som jag kände ett stort förtroende för med en gång.

Ibland faller det bara på plats.

Vi körde hem med ett stort leende på läpparna. Efter ett besök som varade mycket längre än jag räknat med. Vi hade så mycket att prata om. Perfekt!

Givetvis avslutar jag dagens blogg med att foto-bomba nu när jag frågat om lov:

Nej, nu får ni inte fler idag. Måste spara lite. Det kommer fler. Jag lovar!

Ha en underbar dag!

Kram

15 jul 2015

Comments powered by Disqus