Overkligt!

Godmorgon!

Bildspel: Klicka för att starta

En buss står under en viadukt där man får evakuera passagerarna genom ett sönderslaget fönster. Bilar flyter omkring. Människor får sina bostäder förstörda av en massa inforsande vatten. Vägar stängs för att det helt enkelt inte går att köra på dem på grund av allt vatten. Overkligt!

Så var det igår här i Malmö. Jag kom inte till Hörby så jag kunde hålla kurs. Mannen försökte ta sig ut ur stan för ett viktigt möte och ringde hem efter att ha irrat runt i stan och försökt komma ut på olika sätt och meddelade att det var omöjligt att ta sig ut ur stan! Helt overkligt!

Jag meddelade mina deltagare i Hörby att det inte blev någon lektion och dom hade nog lite svårt att förstå vad jag menade för där var det inga större problem. En sån skillnad när det bara är sju mil emellan. Alla vet hur ogärna jag ställer in en lektion så alla kan tänka sig vilken stress jag hade innan jag bestämde mig. Min man är ingen vekling och hade det gått att köra så hade han sagt det. Till och med han fick ge upp. Då är det inte lämpligt att köra och jag rättar mig efter det. Vilket var tur med tanke på att den där bussen om stod till hälften under vatten var en liten bit ifrån där jag bor. Vi stannade inne!

Hundarna hade inget emot detta. Trötta efter en sömnlös natt med all åska och ösregn som stört skönhetssömnen. Vi var allt lite slitna allihop efter ovädret. Mannen som dessutom är sjuk i influensaliknande förkylning var extra trött. Jag blev däremot lite rastlös av att inte få jobba så jag satte igång och putsa där det nog egentligen inte behövdes och satte dessutom upp nya gardiner i sovrummet. Snyggt!

För mig blev det en produktiv söndag trots allt. Dock inte med det som jag skulle gjort. Hundkurs i Hörby. Irriterande! Gardiner hade jag kunnat sätta upp idag. Attans!

Ha en underbar dag!

Kram

 

1 sep 2014

Comments powered by Disqus